Selecteer een pagina

Mijn verhaal

Getuigenissen

 

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Je kan al enkele getuigenissen lezen. De komende periode zullen nog getuigenissen van oud-studenten toegevoegd worden.

Lorraine Johnson

Student 2017-2018

Sanne Quarles van Ufford

Student 2017-2018

Wim de Boer

Student 2016-2017

Ik weet nog heel goed toen de gedachte in me op kwam op Bijbelschool C7 te gaan doen. Ik maakte de keuze zonder echt te beseffen wat dit inhield. Het was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb in mijn leven. Naast de goed onderbouwde leerstof, kwamen we gedurende het hele jaar in aanraking met wonderen en tekenen. Tijdens acties, samenkomsten en de zendingsreis werden we uitgedaagd hierin uit te stappen. Geweldig!

Ik mocht God heel dichtbij ervaren gedurende het C7 jaar. Vreugde en tranen werden na een tijdje de normaalste zaak als ik in Gods tegenwoordigheid kom. Zowel bij de theorie als de praktijk wordt je denken behoorlijk door elkaar geschud. Dit resulteerde in bouwen aan mijn fundament. Stap voor stap kon ik werken aan mijzelf en mijn leven. Ik begon te beseffen dat je als christen geen kerkganger bent maar een persoon die God liefheeft en uitverkoren heeft als Zijn kind.

Ik merkte bij mezelf dat ik groeide op het gebied van karaktervorming, identiteit, vriendschappen, kennis, leiderschap enzovoort. Het voelt alsof je in de eerste weken al meer geleerd hebt dan in je hele christenleven. Een andere factor is dat we het hele jaar samen leven, wat maakt dat we veel van elkaar geleerd hebben. Soms zou je zelf aan tafel met je notitieblok willen zitten vanwege de boeiende gesprekken. 

De ervaring van een jaartje C7 was voor mij onvergetelijk, opbouwend, levensveranderend en fundamenteel. De slogan van de bijbelschool is: ‘Go for the Kingdom of heaven’. Er zijn geen betere woorden om de bijbelschool te omschrijven.

Samuel Schalck                                           

Student 2016-2017

Ik kijk terug op een geweldige tijd op de Bijbelschool C7. De balans tussen theorie en praktijk was voor mij heel waardevol en heeft voor verdieping in mijn geloof gezorgd.  

Het ruime aanbod van goed degelijk bijbels getrouw onderwijs door verschillende lesgevers en verschillende bedieningen, heb ik als iets heel moois ervaren. Ik vond het een voorrecht om te leren van mensen die al jaren in geloof en in vertrouwen op God leven en ons hier in uit hebben gedaagd. De afwisseling tussen praktische voorbeelden uit eigen leven en de Bijbel waren erg leerzaam. 

De ruimte die je krijgt om je zelf te ontplooien en te ontwikkelen heb ik als iets positiefs ervaren.  

Naast het onderwijs is het praktische gedeelte van de bijbelschool een enorme meerwaarde. Dit is iets wat Bijbelschool C7 uniek maakt. Denk hier bij aan: het leren spreken, de zendingsreis, de vele afwisselende conferenties & acties, evangelisatie en het uitstappen in geloof.  

Ik kijk terug op een zeer inspirerend en motiverend jaar en kan je deze bijbelschool van harte aanbevelen. 

Jelmer Bijlstra                                         

Student 2014-2015

Raak betrokken