Bijbelschool C7

Go for the kingdom of heaven

Tijdens het bijbelschooljaar dagen we je uit om samen met God, je grenzen te verleggen. Dit betekent het leren en doen van nieuwe dingen. Dit vraagt dat je stappen in geloof zet, waar wij jou graag bij helpen. Door grenzen te verleggen, groei je in geloof en in je relatie met God. Je verkrijgt meer inzicht, kennis en ervaring. Natuurlijk gaat dit stap voor stap en in je eigen tempo.

Er wordt gestreefd naar 50% theorie en 50% praktijk. Dit maakt de school uniek met een uitdagend karakter.

Discipelschap bestaat uit drie fundamentele onderdelen: onderwijs, opdrachten en ondersteuning. Dat is de ideale mix om geestelijk tot ontplooiing te komen. Mijn leven getuigt ervan dat de opzet van Bijbelschool C7 deze elementen bevat. In de twee jaar dat ik deze bijbelschool gevolgd heb, is er enorm veel gezaaid, bewerkt en tot bloei gekomen in mij. Het uitdagende onderwijs, de concrete praktijk en de persoonlijke opzet en begeleiding, zijn de ideale ingrediënten om tot ontwikkeling te komen in het koninkrijk van God. Investeer in je geestelijk leven en ga dit geweldig avontuur aan. Ik beveel deze school van harte aan!

Martin Koornstra

Oprichter Royal Mission, spreker, trainer en schrijver.

Discipelschap is het hart van de boodschap van Jezus. Hij nam twaalf discipelen onder zijn hoede en door samen te op te trekken en het leven te delen, vormde hij ze van twaalf volgelingen naar wereld veranderaars. C7 heeft deze wijze van discipelschap volledig omarmd. Samen leven, het leven delen, God zoeken, leren,  Zijn Koninkrijk verkondigen, dat is het kloppende hart van deze prachtige opleiding. Deelnemen aan deze school betekent dat je leven gevormd wordt in de context van het samen leven met elkaar. Je krijgt unieke kansen om te zien hoe Gods kracht ook door jou heen zichtbaar wordt. Ik vind C7 een geweldige opleiding die je een ervaring biedt, die voor de jaren die voor je liggen een geweldig fundament zal leggen. 

Daniël Renger

Oprichter Kingdom Leadership, schrijver, spreker en toeruster.

Ontdek jezelf en Gods Koninkrijk

Meld je vandaag aan!

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.