Selecteer een pagina

Een weekend voor jong en oud

“Wie op mij vertrouwt, zal dezelfde werken doen als ik, en zelfs meer dan dat.” (Johannes 14:12) Deze uitspraak deed Jezus voor Zijn kruisdood. Ieder van ons heeft het verlangen om op Jezus te lijken en te wandelen zoals Hij gewandeld heeft. Toch lijkt deze realiteit vaak ver weg. Tijdens het Impact-weekend bieden we jou een mix van gefundeerd theorie-onderwijs en sterke praktijk om te groeien in het wandelen zoals Jezus deed. We richten ons op mensen van alle leeftijden. We voorzien ook een programma voor kinderen.

Info

Datum: Vrijdag 1 maart tot zondag 3 maart.

Locatie: La Foresta. (Prosperdreef 9, 3054 Vaalbeek)

Prijzen

Volwassene: €125

Studententarief: €105

-18j: €105

-12j: €65

-6j: €52

Wat mag je verwachten?

Je neemt deel aan een weekend waar je uitgedaagd zal worden om uit te stappen en je grenzen te verleggen. We gaan voor sterke lofprijsmomenten, goed onderwijs en natuurlijk veel gezelligheid. We geloven dat alle generaties van belang zijn. We zorgen ervoor dat gedurende het gehele weekend de kinderen kunnen genieten van een sterk programma. 

Ons weekend gaat door in Europees Centrum La Foresta. La Foresta is omgeven door bossen en staat ervoor gekend dat de bezoekers tot rust kunnen komen. 

In de prijs is inbegrepen: twee overnachtingen volpension (ontbijt, lunch, avondmaal en tussendoortjes), en het volledige programma georganiseerd door Bijbelschool C7. Parkeren is gratis. 

De plaatsen zijn beperkt.

Voor het weekend staan we een maximum toe van 50 deelnemers, inclusief kinderen. Indien u zich wenst in te schrijven, kan dat via onderstaand inschrijvingsformulier. 

Wij nemen vervolgens contact op met u om uw inschrijving te bevestigen.

4 + 11 =