Selecteer een pagina

Transport

Onze locatie

Bijbelschool C7 bevindt zich op het volgende adres: “Geldenaaksebaan 120, 3001 Heverlee.” Ons gebouw bevindt zich net buiten het centrum van Leuven en op enkele minuten rijden van de snelweg.

Fiets

Doorheen het bijbelschooljaar verplaatsen we ons voornamelijk met de auto. Het kan handig zijn om een fiets te hebben voor als je boodschappen wil doen of even naar de stad wil gaan. Je bent vrij een fiets mee te brengen. De school heeft echter geen plek om fietsen van studenten te stallen. Je kan je fiets (op eigen risico) vastmaken aan de fietsenrekken van de Sportoase.

Parkeren

De school beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. Je kan je auto parkeren in de Broekstraat, de Spoorwegstraat of de parking van de Abdij Van’t Park. Het is aangeraden om je parkeerschijf te leggen. Afhankelijk van de plek waar je staat, mag je met parkeerschijf er twee tot vier uur staan.

Trein

Je kan de bijbelschool bereiken door met de trein naar het station van Leuven te reizen. De bijbelschool is op 20 minuten loopafstand van het station. Er rijden ook bussen die vlakbij de school stoppen. Deze kan je vinden op Google Maps of via de app van ‘De Lijn’.

Uitladen

Het gebouw bevindt zich in de bocht van een drukke weg. Het is niet toegestaan om voor het gebouw stil te staan en daar je spullen uit of in te laden. In het verleden hebben mensen hiervoor al bekeuringen gekregen. Als alternatief kan je best zo dicht mogelijk parkeren. Op de bijbelschool zijn er gerust mensen aanwezig die bereid zijn je te helpen met het dragen van je spullen.

Raak betrokken