Dit zijn de studenten van C7. Iedere student schets een beeld over zijn/haar afkomst en vertelt over hun verwachting van Bijbelschool C7 dit komende schooljaar. Verderop vindt je een overzicht van de studenten uit voorgaande jaren.

Studenten 2015-2016

Leonard Leonard Vos
Hoi, mijn naam is Leonard Vos. Ik kom uit het dorpje Veen, bovenin Noord-Brabant. Ik heb besloten een jaar apart te zetten om mijn relatie met God te verstevigen, om meer te weten en te beseffen over wie ik ben in Christus en om beter de stem van de Heilige Geest te verstaan en me daarbij ook echt te laten leiden door Hem. Ik heb hoge verwachtingen over de dingen die ik ga leren, zoals het (uitstappen om te) wandelen in de gaven van de Geest. 
Phebe Phebe Kranenburg
Hoi! Ik ben Phebe Kranenburg, kom uit het plaatsje Moordrecht. Dit ligt tegen Gouda aan. Afgelopen jaar heb ik de opleiding SAW afgerond. Het verlangen om een jaar apart te zetten voor God heb ik al een lange tijd. Het is mooi om een jaar de tijd te nemen om aan je relatie met God te bouwen, Hem beter te leren kennen, je te verwonderen in wie Hij meer is dan je van tevoren had gedacht. Waarom dan C7? C7 is een kleinschalige school, het is een fulltime jaar, intern bij Wim en Corrie in huis, het is voor de helft theorie en voor de helft praktijk. Ik verwacht veel van het komende jaar, ik geloof dat ik mijn grenzen ga verleggen, mijn passie voor God vuriger zal worden en dat ik in de autoriteit mag gaan staan die God ons door Jezus gegeven heeft.
Stefan Stefan Palsgraaf
Hallo allemaal, mijn naam is Stefan Palsgraaf, 21 jaar oud en woon in de langste plaatsnaam van Nederland: Nieuwerkerk aan den IJssel. Mijn grenzen verleggen en mij beschikbaar stellen voor God zijn de redenen waarom ik dit jaar voor C7 heb gekozen. Ik heb er erg veel zin in en verlang naar de werking van de Heilige Geest in mijn leven!
  Dina Rijkaart
Mijn naam is Dina Rijkaart.Ik kom uit Nederland uit het dorp Moordrecht. Ik wil deze bijbelschool doen om het Vader hart van God beter te leren kennen. In deze school leer je ook veel vanuit de theorie in praktijk te brengen, daarom heb ik voor deze bijbelschool gekozen.
Heiny de Leeuw
Ik ben Heiny en kom uit Wezep en ik doe dit jaar de C7 bijbelschool.Ondertussen ben ik 30 jaar oud en dus eigenlijk iets te oud voor de bijbelschool, maar gelukkig toegelaten.De laatste jaren heb ik gewerkt als programmeur, dus het is weer even schakelen, nu ik weer aan het studeren ben.

Ik heb voor C7 gekozen nadat ik hier eens op een open dag geweest was. Wat mij op dat moment aansprak was vooral de kleinschaligheid en de gezellige huiskamer beleving, in plaats van een groot klaslokaal volgeduwd met studenten.

Ook ben ik vooral op zoek naar de praktijk. Dat wat in de bijbel staat toepassen in plaats van het alleen aan te horen en aan te nemen. Ik wil de wereld zien veranderen en hoe gaaf is het als God jou daar bij gebruikt.

Studenten 2014-2015

Alinda Alinda Schep
“Ik ben Alinda Schep kom uit Benschop een dorpje vlakbij Utrecht. Ik word gezien als iemand die spontaan is, direct, to the point, creatief, en de rest word wel duidelijk in de loop van de maanden. Waarom deze bijbelschool? Datgene wat mij aantrok was 50% theorie 50% praktijk. Men kan nog zoveel kennis hebben en niets aan de wereld van Gods grootheid laten zien lopen we Gods opdracht mis (ik weet het allemaal maar of ik het doe is een tweede).Er was wel een tijdje dat ik echt op zoek was naar een bijbelschool waar veel theorie was. Een bijbelschool waar ik dan een aantal jaren les kreeg en echt kennis in pacht had. Tja want ieder grote spreker heeft dat dus ik ook…. Maar dat veranderde wel toen ik 1 van de studenten sprak van C7. C7 kwam bij mijn gemeente langs. Die vertelde wat C7 was en wat er gedaan word. Zoals het meelopen met Wim en Corrie Kok. Eerst uitleg (bijv. evangeliseren) en dan voor het blok zetten ga het nu maar zelf doen. Dat sprak mij enorm aan. Wanneer mag je nou mee naar een gemeente en voor hun profeteren? Of naar een ver land en wonderen en tekenen zien gebeuren? Daar verlang ik naar de wereld mag op de kop voor God. God is groot en het waard om gekend te worden door iedereen!!!Dus dat is denk ik wel wat mij aantrok 50% theorie 50% praktijk. Daarom dus.”
Donne Donné Tins
“Ik ben Donné Tins en kom uit Culemborg. Culemborg is een klein stadje in de Betuwe in Gelderland. Mijn passie is Jezus en zijn evangelie. Het is mijn verlangen om voor iedereen een getuige te zijn en te vertellen dat er hoop is in deze onzekere wereld, deze hoop is een persoon en zijn naam is koning Jezus. Naast een getuige zijn in woord wil ik dat graag praktisch maken om voor zieken te bidden voor genezing en als de Heilige Geest het zo leidt een profetisch woord te spreken over de mensen. Ook voorbede is belangrijk voor mij en zie het hand in hand met evangelisatieIk heb voor C7 gekozen, omdat de 50% theorie en de 50% praktijk voor mij ideaal is. De Bijbel (jakobus 1:19-27) leert ons niet alleen hoorders van het woord te zijn, maar ook daders. Daarnaast wil ik me meer streven naar de gaven van de Heilige Geest, C7 is een Bijbelschool waar je heel het jaar de tijd krijgt om samen met klasgenoten in een ontspannen sfeer de gaven van de geest oefent. Ook wil ik getraind worden en kennis krijgen over de apostolische en profetische bediening.Ik heb heel veel zin in komend seizoen!”
Ellen Ellen Wibbelink
“Mijn naam is Ellen Wibbelink. Geboren in Zuid-Afrika, opgegroeid in Amersfoort en nu afkomstig uit Scheveningen. Ik ben graag buiten, ben heel sportief en hou van avontuur. Naast sporten zing ik graag, en heb ik passie voor gezond eten & leven. Mijn passie voor God staat echter voorop, en niets geeft me zoveel voldoening als het leven met Hem!Mijn droom is dan ook dat meer en meer mensen de liefde van God mogen leren kennen, en hun plek in het Koninkrijk mogen ontdekken.De reden dat ik C7 ga doen is om een jaar lang geestelijke input te krijgen. Om zelf getraind en gevormd te worden en dit uiteindelijk weer door te kunnen geven aan anderen.
Ik kijk uit naar een jaar waarin ik veel ga leren, waarin ik nog meer ga ontdekken over God en waarin we ook vast heel veel plezier gaan hebben.”
Hendrik Hendrik Brons
“Mijn naam is Hendrik Brons. Mijn wortels liggen op het Zeeuwse eiland Tholen. Inmiddels is het 22 jaar geleden dat ik het levenslicht voor zag. Ik ben grootgebracht in een christelijk gezin met nog 3 oudere zussen. Na de middelbare school heb ik uiteindelijk voor de HBO-opleiding Integrale Veiligheidskunde gekozen, daar ben ik nu bijna klaar mee. (Het afstudeeronderzoek moet nog worden nagekeken). In mijn studententijd heb ik tijd doorgebracht in Utrecht en Enschede. In die laatste plaats is de basis gelegd voor het jaar C7 wat ik samen met jullie wil gaan volgen. Tot vandaag de dag ben ik verbonden aan de Hervormde kerk in het plaatsje Sint-Annaland (PKN). Daar heb ik God leren kennen. Maar in Utrecht en Enschede kwam ik er echt achter dat God niet alleen ‘toen’, maar ook ‘nu’ nog volop werkt in onze levens. Het komende jaar wil ik graag leren hoe ik mijn leven als volgeling van Jezus moet leiden. Ik wil leren wat Gods plan voor mijn leven is en ik wil zo goed mogelijk worden toegerust om voor Hem te leven. In de zoektocht naar een leuke foto voor dit stukje kwam ik deze tegen. Ik sta op de rand van de Euromast. De foto is een goede metafoor voor waar ik nu sta. Ik sta op de rand om heel veel te leren, maar net als bij de Euromast ben ik gespannen, net als bij de Euromast wil ik het, maar durf het tegelijkertijd ook niet.Ik ga graag samen met jullie deze uitdaging aan.”
JasperM Jasper Meganck
“Mijn naam is Jasper Meganck. Ik ben 20 jaar oud, geboren en opgegroeid in Aalst, Oost-Vlaanderen. Sinds bijna een jaar geleden is Jezus mijn grootste passie. Hij drijft mij in alles wat ik doe. Ik hou enorm van tienerwerk, betrokken zijn bij de kerk, gemeenschap met andere christenen en avontuur. Daar gaat dan ook het grootste deel van mijn tijd naartoe. In dat jaar tijd heb ik God al veel beter leren kennen en heb ik al veel mogen ontdekken. Elke dag wil ik meer en meer van Hem zien, horen, ervaren, enz. Dat is ook mijn grootste drijfveer om C7 te doen. Ik wil God beter leren kennen als de Vader die Hij is en ik verlang naar een steeds intiemere relatie met Hem. Ik wil Zijn woord kennen en het tot leven zien komen. God zei me naar C7 te gaan, dus ik geloof dat Hij al deze verlangens gaat beantwoorden. Ik kan niet wachten tot de start van C7.”
Jelmer Jelmer Bijlstra
“Mijn naam is Jelmer Bijlstra. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Damwoude. Dit is een mooi dorp gelegen in het noorden van Friesland. Hier woon ik al mijn hele leven. Mijn hobby’s zijn reizen, lezen en sporten. Mijn grootste passie is het evangelie. Wat mij het meest aanspreekt is evangelisatiewerk en de zending wereldwijd.Ik wandel met de Heer voor ongeveer 3 jaar en geniet hier enorm van. Het is echt een avontuur. Ik ging mijn hele leven al naar de kerk maar op 16 jarige leeftijd heb ik mij daadwerkelijk bekeerd en ben ik gedoopt.In april heb ik mijn studie marketing en communicatie afgerond. Tijdens de afgelopen jaren heb ik altijd geroepen dat ik graag een bijbelschool wou doen. Na mijn mening past C7 het beste bij mij aangezien het een bijbelschool is met een veelzijdig aanbod van activiteiten en onderwijs. Wat mij aanspreekt is dat er een balans is gemaakt tussen praktisch bezig zijn en theoretisch bezig zijn tijdens het volgen van de bijbelschool.Het lijkt me ontzettend leerzaam om van vele verschillende docenten te leren en door hen geïnspireerd te worden. Na dit jaar hoop ik dieper geworteld te worden in de dingen van God en ook persoonlijk meer gevormd te worden. Ik ben wel iemand die zijn grenzen wil verleggen dus daarom heb ik gekozen voor de grensverleggende bijbelschool C7.”
Lynn2 Lynn De Sutter
“Ik ben Lynn De Sutter, 21 jaar en sinds dit jaar afgestudeerd in orthopedagogie. Ik ben enig kind en kom uit een niet christelijk gezin. In 2008 heb ik voor het eerst God echt leren kennen op het PJV themakamp. Sindsdien heb ik besloten om mijn leven in Gods handen te leggen. Ik heb me dan ook in 2011 laten dopen. Na de wilde tienerjaren ben ik me verder gaan inzetten bij PJV als leiding, zowel bij de kinderen als bij de tieners. Hiervoor heb ik bijhorende cursussen gevolgd om dit op een onderbouwde manier te kunnen doen. Dus mijn vrije tijdsbesteding gaat vooral uit naar meedraaien binnen PJV.

Nu wil ik graag een jaartje apart zetten om nog meer te bouwen aan mijn persoonlijke relatie met God, om meer te leren over Zijn woord en om dit ook meer naar praktijk te gaan vertalen. Verder wil ik door deze opleiding meer gevormd worden om anderen nog beter te kunnen begeleiden in hun groei en ontdekkingstocht. Dus ik doe dit zowel voor mezelf als om meer te kunnen overdragen naar anderen. Ik hoop om dit jaar ook duidelijker te gaan zien welke plannen God voor mij klaar heeft en welke wegen ik moet bewandelen. Maar dit jaar ga ik volledig op avontuur met de Heer!”

 

Michal Michael van BayronMijn naam is Michael, woonachtig in Venlo. De voorbije jaren jaren heb ik in Leuven gestudeerd. Afgelopen jaar kwam ik als huisbewoner terecht op C7. Daar zag ik wat C7 inhield en wat het met de studenten deed. Zodoende ontstond er bij mij het verlangen om ook de bijbelschool te gaan doen.Ik zie uit naar een grensverleggend en uitdagend jaar waarin ik kan groeien in de identiteit van Jezus.

 

Studenten 2013-2014

Kailash Kailash Kanhai
Lisanne Lisanne Braaksma
Marita Marita van den Brink
Mathilde Mathilde Verschoor
Talina2 Talina Cornelis

Studenten 2011-2012

Bijbelschool student Bart Bart van der Haar
Bijbelschool student Corriette Corriette van Zijtveld
Bijbelschool student Larissa Larissa Greven

Studenten 2010-2011

Bijbelschool student Rein Rein van ’t Veer
Bijbelschool student Caressa Caressa Beukenhorst
Bijbelschool student Nathanaël Nathanaël Debraekeleer

Studenten 2009-2010