Bijbelschool C7
Geldenaaksebaan 120
3001 Heverlee ( Leuven )
In België

Let op!
Leuven voert een strak verkeersbeleid en er zijn overal camera’s.
Ons gedeelte van de Geldenaaksebaan ligt in de 30km zone en bijna overal moet de parkeerkaart gebruikt worden.
Als u met de auto komt kunt u het beste proberen te parkeren op het kleine parkeerterrein tussen de Broekstraat en de Spoorwegstraat. Parkeerkaart is hier niet nodig!
Als u vanaf de ring van Leuven de Geldenaaksebaan inrijdt dan moet u ons huis in de bocht (Nr.120) voorbijrijden en dan is de Broekstraat de 1e rechts. Aan uw linkerhand is de parking. 5 minuten stappen.
Als u vanaf de E40 via Haasrode de Geldenaaksebaan inrijdt dan moet u de weg blijven vervolgen totdat u onder een spoorbrug doorkomt, onmiddellijk de tweede links nemen, dit is de Broekstraat. Aan uw linkerhand is de parking. 5 minuten stappen.

Iets verder (10 min stappen) is de gloednieuwe parking bij de Parkabdij. Hier mag u, met parkeerkaart, 4 uur gratis parkeren.
Als u vanaf de ring van Leuven de Geldenaaksebaan inrijdt dan moet u ons huis in de bocht (Nr.120) voorbijrijden, onmiddellijk na de spoorbrug linksaf. Iets verder kunt u rechts de parking opdraaien.
Als u vanaf de E40 via Haasrode de Geldenaaksebaan inrijdt dan moet u de weg blijven vervolgen totdat u aan de spoorbrug komt, voor de brug rechtsaf. Iets verder kunt u rechts de parking opdraaien.

Het simpelste blijft echter om de auto in de parkeergarage te zetten van de Sportoase Philipssite, de prijzen zijn democratisch.
U kunt deze bereiken via de ring van Leuven. Als u op de buitenring rijdt komt u over de Erasme Ruelensvest.
Bij de stoplichten rechtdoor rijden (de Geldenaaksebaan dus niet oprijden) en dan de eerste rechts.
Dit is de Nieuwe Kerkhofdreef, de volgende rechts en dan naar beneden de parking in.
Als u met de lift bovenkomt is het nog 5 minuten stappen naar C7.